Boron'un İki Yeni Ürününün Tanıtımı Yapıldı
Haber
13 Kasım 2021 - Cumartesi 22:13 Bu haber 15009 kez okundu
 
Boron'un İki Yeni Ürününün Tanıtımı Yapıldı
ENERJİ Haberi
Boron'un İki Yeni Ürününün Tanıtımı Yapıldı

Boron ürün grubuna yeni katılan sıvı temizlik ürünlerinin tanıtımı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katılımıyla gerçekleştirildi. Boron lansmanında, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Keleşer, Eti Maden’in ve sektörün değerli isimleri, zincir marketlerin değerli yöneticileri ile basın mensupları da yer aldı.

Lansman toplantısında Boron ürün grubuna yeni katılan sıvı temizlik ürünleri duyuruldu. Boron, renkliler ve beyazlar için toz ve sıvı olmak üzere 4 çeşidiyle Türkiye’nin dört bir köşesinde tüketicilerle buluşacak. Lansmanda, 2 yeni ürünün duyurulmasının yanı sıra Boron’un artık çok daha güçlü yeni formüle sahip olduğu da vurgulandı.

AR-GE çalışmaları sonucuyla Türkiye'nin bor madeninden üretilen yerli ve milli temizlik ürünü Boron, doğal mineralli, antialerjik ve antifungal olma özelliklerini taşıyor ve fosfat, petrol türevi ham maddeler, alerjen parfümler içermiyor. Doğa ve insan dostu bir ürün olarak, çamaşır makinesi temizlik ürünlerinde gerçek bir inovasyon ürünü niteliği taşıyan Boron, büyük ilgi görüyor.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: Boron, fatih dönmez, eti maden
Yorumlar
Haber Yazılımı