Girişim Elektrik Renault Mais'in Çatısına GES Kuracak
Haber
16 Aralık 2022 - Cuma 11:08 Bu haber 11111 kez okundu
 
Girişim Elektrik Renault Mais'in Çatısına GES Kuracak
Girişim Elektrik, Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş.’nin Bursa tesislerine çatı Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.
YENİLENEBİLİR Haberi
Girişim Elektrik Renault Mais'in Çatısına GES Kuracak

Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş., Bursa’da bulunan tesislerine çatı tipi Güneş Enerji Santrali (GES) yaptırmak üzere Girişim Elektrik’le anlaştı.

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş., ilk olarak Oyak Grup şirketi olarak kurulan ve ilk Renault marka otomobili çıkaran Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş.’nin (Renault Mais) Bursa İli Nilüfer ve Kestel İlçelerinde bulunan tesislerine, çatı Güneş Enerjisi Santrali (çatı GES) yapılması için sipariş aldığını açıkladı.

Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği'nin 5.1.c maddesi kapsamında verilen çatı GES siparişinde, “carport montaj” sisteminin kullanılacağı bildirildi. İki firma arasında yapılan anlaşmanın bedeli toplam 1.488.170 dolar düzeyinde bulunuyor.

Girişim Elektrik Hakkında:

Girişim Elektrik ve iştirakleri, elektriğin üretimi, iletimi, dağıtımı ve kontrolü aşamalarının tamamında hem anahtar teslim taahhüt, hem de çok geniş bir yelpazede ürünün ve sistemin üretim ve tedarikini yapıyor, mühendislik ve üretim gücü ile kurulduğu 1999 yılından bu yana stratejik adımlarla sürekli olarak büyümeye devam ediyor. Firma, 7 ülkede 1000’i aşkın personeli ve 150’nin üzerinde tecrübeli mühendisiyle proje geliştirilmesinden tasarıma, proje yönetiminden süpervizyona, test ve devreye alma hizmetlerinden teknik eğitimlere kadar her alanda enerji sektöründeki en kapsamlı mühendislik hizmetlerini tek kaynaktan veren alanında lider şirketler arasında yer alıyor.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: renault, europower, girişim elektrik, ges
Yorumlar
Haber Yazılımı