MMG Sürdürülebilir Madencilik ve Çevre Çalıştayı 8 Şubat'ta Başlayacak
Haber
06 Şubat 2022 - Pazar 10:27 Bu haber 16614 kez okundu
 
MMG Sürdürülebilir Madencilik ve Çevre Çalıştayı 8 Şubat'ta Başlayacak
ENERJİ Haberi
MMG Sürdürülebilir Madencilik ve Çevre Çalıştayı 8 Şubat'ta Başlayacak

Mimar Mühendisler Grubu (MMG) tarafından organize edilen “Sürdürülebilir Madencilik ve Çevre Çalıştayı” Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde 8-9 Şubat 2022 tarihlerinde Ankara Sheraton Otel'de düzenlenecek.

Etkinliğin açılış konuşmaları, “MMG Genel Başkanı Bülent Şen,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum” tarafından gerçekleştirilecek. Çalıştayda ulusal ve uluslararası lider konuşmacıların katılımlarıyla farklı konu başlıklarında madencilik sektörü ve çevresel etkileri konuları tartışılacak.

Madencilik sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşları ve birliklerinin destekleriyle organize edilen etkinlik ile sektörün mevcut durumu ve yapısının derinlemesine konunun uzmanlarınca tartışılması ve sektörde gelecekte bizi bekleyen yeniliklerin analiz edilerek bir vizyon çizilmesi planlanıyor. Bu kapsamda etkinlik sonrasında etkinliğin çıktıları raporlanarak ilgili kurum ve kuruluşlar ile paylaşılacak ve sektörün hizmetine sunulacak. Ayrıca etkinlik sırasında sektörün kamu, özel sektör, sivil toplum ve akademi boyutunu temsil eden paydaşlarının aynı platformda bir araya gelmesi ve etkileşimde bulunması da hedefleniyor. 

Çalıştay için MMG’nin internet sitesinden davet mesajı yayınlayan MMG Genel Başkanı Bülent Şen “Türkiye maden sektörünün tüm temsilcilerinin bulunacağı bu üst düzey çalıştayda 8 Şubat 2022, Salı günü saat 10:00’da yapılacak olan açılışta sizleri aramızda görmek bizi onurlandıracaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: mmg, enerji, maden, bülent şen
Yorumlar
Haber Yazılımı