ADM EDAŞ'ın Leyleklere Yeni Yuva Projesine Bir Ödül Daha
Haber
17 Aralık 2022 - Cumartesi 09:30 Bu haber 11386 kez okundu
 
ADM EDAŞ'ın Leyleklere Yeni Yuva Projesine Bir Ödül Daha
GÜNDEM Haberi
ADM EDAŞ'ın Leyleklere Yeni Yuva Projesine Bir Ödül Daha

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş (ADM EDAŞ), Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi "Leyleklere Yeni Yuva" ile 2022 European Excellence Awards'da ‘‘Ulusal ve Bölgesel Kampanyalar-Türkiye’’ kategorisinin kazananı oldu.

Bölgede yer alan 700 yuva ve her yıl ağırladığı 6 bin leylek ile doğa ve doğal yaşamın korunmasına katkı sağlayan şirket, leylek nüfusunun sürdürülebilirliği, yuvalanmaları ve sayımları için Ege Üniversitesi, Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü, Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği ve Tarım ve Orman Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü ile iş birliği gerçekleştiriyor.

Şirketten konuya ilişkin yapılan açıklamada “2022 European Excellence Awards'da, Leyleklere Yeni Yuva kurumsal sosyal sorumluluk projemiz ile ‘‘Ulusal ve Bölgesel Kampanyalar-Türkiye’’ kategorisinin kazananı olduk.
Elektrik direklerimize özel olarak yerleştirdiğimiz leylek yuvalarıyla farkındalık yaratmaktan büyük bir gurur duyuyor, çevre ve doğal yaşamın korunmasına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sürdürülebilir çevre anlayışımızla doğayı ve doğal yaşamı korumaya devam edeceğiz.” denildi.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: Adm edaş, leyleklere yeni yuva
Yorumlar
Haber Yazılımı