Elektrik Dağıtım Sektörü Ankara'da Buluştu
Haber
28 Ekim 2022 - Cuma 20:53 Bu haber 13532 kez okundu
 
Elektrik Dağıtım Sektörü Ankara'da Buluştu
ELEKTRİK Haberi
Elektrik Dağıtım Sektörü Ankara'da Buluştu

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen “I. Dağıtım Sektörü Buluşması”, Başkent EDAŞ’ın ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleşti.

https://www.tedas.gov.tr/sx.web.docs/tedas/img/dagitim_sektoru/002.jpg

İki oturum halinde gerçekleşen toplantıda, Elektrik Dağıtım Şirketlerinin faaliyetleri hakkındaki konular ele alınırken, şebeke yatırımları, proje onayları, iyileştirme çalışmaları, afet ve acil durum tedbirleri, OSOS sistemleri, aydınlatma mobil takip uygulaması ile çağrı merkezi ve muhtar memnuniyet anketi sonuçları gibi konular da görüşüldü.

https://www.tedas.gov.tr/sx.web.docs/tedas/img/dagitim_sektoru/009.jpg

Bilkent Otel Konferans Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah TANCAN, TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami YAPICI, EPDK Başkan Yardımcısı Hacı Ali ULUTAŞ, TEDAŞ Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) ve Elektrik Dağıtım Şirketlerinin üst düzey yöneticileri katıldı.

https://www.tedas.gov.tr/sx.web.docs/tedas/img/dagitim_sektoru/006.jpg

Toplantıda konuşan TANCAN, Bartın’ın Amasra ilçesinde bir maden ocağında yaşanan patlama nedeniyle üzüntülerini dile getirerek, başsağlığı diledi. TANCAN, “Tüm Elektrik Dağıtım Sektörü paydaşlarını bir arada görmek mutluluk verici. Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz “Dağıtım Sektörü Buluşmaları” toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Bu toplantıları devam ettirme kararlılığındayız. Belli periyotlarla bir araya gelmeye, sektördeki gelişmeleri masaya yatırıp tartışmaya devam edeceğiz. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için hep birlikte çalışacağız. dedi.

https://www.tedas.gov.tr/sx.web.docs/tedas/img/dagitim_sektoru/031.jpg

Toplantının ikinci bölümüne başkanlık eden TEDAŞ Genel Müdürü YAPICI yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde hizmet veren 21 Elektrik Dağıtım Şirketi yöneticileri ile kamu sektörü yöneticilerinin bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Bugün “I. Dağıtım Sektörü Buluşması”nın gerçekleşmesine büyük katkı sağlayan Bakan Yardımcımız Sayın Abdullah TANCAN başta olmak üzere, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkan Yardımcısı Hacı Ali ULUTAŞ’a, EPDK Grup Başkanlarımıza, Elektrik Dağıtım Şirketleri ile ELDER Yöneticilerimize ve toplantıya ev sahipliği yapan Başkent EDAŞ’a teşekkür ederim” dedi.

https://www.tedas.gov.tr/sx.web.docs/tedas/img/dagitim_sektoru/044.jpg

YAPICI, konuşmasında sektöre ait bilgileri de paylaşarak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından verilen yetki çerçevesinde TEDAŞ tarafından yürütülen denetim faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

https://www.tedas.gov.tr/sx.web.docs/tedas/img/dagitim_sektoru/045.jpg

YAPICI, “Amacımız vatandaşların memnuniyetini ve elektrik dağıtım hizmet kalitesini daha da artırmak olup bu doğrultuda dağıtım şirketlerinin de kesintisiz enerjinin arzı için elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyoruz.” dedi.

https://www.tedas.gov.tr/sx.web.docs/tedas/img/dagitim_sektoru/039.jpg

1.Dağıtım Sektörü Buluşması, istek ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.

https://www.tedas.gov.tr/sx.web.docs/tedas/img/dagitim_sektoru/049.jpg

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: elektrik dağıtım, enerji, elektrik, abdullah tancan, ömer sami yapıcı
Yorumlar
Haber Yazılımı