Eltemtek'e EFQM Türkiye Mükemmellik Ödülü
Haber
20 Kasım 2021 - Cumartesi 17:36 Bu haber 45260 kez okundu
 
Eltemtek'e EFQM Türkiye Mükemmellik Ödülü
GÜNDEM Haberi
Eltemtek'e EFQM Türkiye Mükemmellik Ödülü

Eltemtek, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) tarafından yayımlanan EFQM Yönetim Modeline göre, 2021 yılında Türkiye Kalite Derneği (KalDer) değerlendirmesi sonucunda “EFQM Türkiye Mükemmellik Ödülü” almaya hak kazandı.

KalDer EFQM Tanıma ve Ödül Programı kapsamında düzenlenen “29. Türkiye Mükemmellik Ödülleri Töreni”nde ödüller sahiplerini buldu.

2021 yılı “Türkiye Mükemellik Ödülü”nün kazananları Eltemtek A. Ş. ile Bursa Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Eltemtek Genel Müdürü Şerif Okluoğlu ödülü, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar ile KalDer Ödül Kurulu Başkanı Can Baykut’un elinden aldı.


Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı'nın (EFQM) Ulusal İşbirliği Ortağı ve Orta Doğu Kalite Organizasyonu'nun (MEQA) kurucu üyesi KalDer - Türkiye Kalite Derneği'nin 1993 yılından bugüne EFQM Modeli'ni uygulayan ve en iyi performansı gösteren çeşitli ölçek ve sektörden kurum/kuruluşlara bağımsız değerlendiriciler ve bağımsız bir Ödül Yürütme Kurulu ile objektif bir çerçevede Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) Mükemmellik Modeli doğrultusunda yapılan değerlendirmeler sonucunda; süreç içinde yer alan 11 kurum arasında olan Eltemtek, 2021 Türkiye Mükemmellik Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: eltemtek, efqm, enerji, elektrik, şerif okluoğlu, kalder
Yorumlar
Haber Yazılımı