GÜRİŞ 10 Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu
Haber
30 Mart 2022 - Çarşamba 21:10 Bu haber 15520 kez okundu
 
GÜRİŞ 10 Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu
GÜNDEM Haberi
GÜRİŞ 10 Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu

Sürdürülebilir bir geleceğe verdiği değer doğrultusunda temiz ve milli enerji olan yenilenebilir enerji faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren GÜRİŞ Holding, her fırsatta gerçekleştirdiği ağaçlandırma çalışmalarıyla da çevreye katkı sağlamaya devam ediyor.
Kurulu rüzgâr enerjisi gücünde Türkiye'de birinci olmaya devam eden GÜRİŞ Holding, Muğla Fatma Rüzgar Enerji Santrali arazisi çevresinde, 30 Mart Çarşamba günü 10.000 ağaç dikimi gerçekleştirdi.
Sosyal sorumluluk bilincinin ötesinde, sürdürülebilir bir gelecek için gösterdiği çalışmalarla ön plana çıkan GÜRİŞ Holding, çevreye verdiği katkıları hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.
8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında kadın çalışanları için Aydın’da 7 ayrı bölgeye, 3.600 adet tarım alanında çok kıymetli bir yere sahip olan incir fidanı dikimi gerçekleştiren GÜRİŞ Holding, sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Her fırsatta faaliyet gösterdiği bölgeleri ağaçlandırmayı amaç edinen GÜRİŞ Holding, bu kez de Muğla Fatma Rüzgar Enerji Santrali’ne 10.000 fidan dikimi gerçekleştirdi. 30 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinliğe bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. 
ÇEVREYE DOST ÇALIŞMALARA ÖNEM VERİYOR
Türkiye’nin enerji alanında dışa bağımlılığını ve karbon salımını, gerçekleştirdiği yenilenebilir enerji çalışmaları ile önemli derecede azaltmaya çalışan GÜRİŞ Holding, 1131.75 MW kapasiteye sahip yenilenebilir enerji santralleri ile çevreye dost enerji üretmeye devam ediyor. 
Kurulu rüzgâr enerjisi gücünde Türkiye'nin en büyüğü olmayı sürdüren GÜRİŞ Holding çevreye dost, yerli ve milli enerji üretimine ek, doğaya ve faaliyet gösterdiği bölgelere destek olma amacıyla çalışmalarını gerçekleştirmeye özen gösteriyor. Bu doğrultuda Muğla’da bulunan Fatma Rüzgar Enerji Santrali arazi çevresini 10.000 ağaç dikimi gerçekleştirdi.
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÖNCELİĞİMİZ 
GÜRİŞ Holding olarak sosyal sorumluluk bilincinde hareket ettiklerini ve gerçekleştirdikleri her çalışmada çevreye ve dünyaya katkı sağlamayı göz önünde bulundurduklarını belirten GÜRİŞ Holding Enerji Grup CEO’su Ali KARADUMAN şu açıklamalarda bulundu:
“Sürdürülebilirlik önceliğimiz. Sürdürülebilir bir geleceğe verdiğimiz değer doğrultusunda çevreye dost yenilenebilir enerji faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Temiz ve milli enerji çalışmalarımızın dışında faaliyet gösterdiğimiz bölgeler öncelikli olmak üzere çevreye katkı sağlamak bizim için çok kıymetli. GÜRİŞ Holding olarak 2009’dan beri tüm santrallerimizde 400.000 ağaç dikimi gerçekleştirdik. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz 10.000 ağaç dikimi ile de Muğla ve çevresine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.”
 
 
Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: Güriş, enerji
Yorumlar
Haber Yazılımı