Mensis Enerji Standı Ziyaretçi Akınına Uğradı
Haber
06 Nisan 2024 - Cumartesi 23:05 Bu haber 4665 kez okundu
 
Mensis Enerji Standı Ziyaretçi Akınına Uğradı
ENERJİ Haberi
Mensis Enerji Standı Ziyaretçi Akınına Uğradı

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen  Uluslararası SolarEX İstanbul Fuarı’na özel bir stand tasarımıyla katılan Mensis Enerji, yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı. Mensis Enerji ekibi, üç gün boyunca yüzlerce ziyaretçisini ağırladı.

Bu resim için alternatif metin açıklaması yok

5 kıtadan, 125’in üzerinde ülkeden yatırımcıya ev sahipliği yapan Uluslararası SolarEX İstanbul Fuarı sona erdi.  4-6 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşen Avrasya’nın en büyük Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı SolarEX İstanbul’da, solar sektörünün öncü firmaları, uzmanları, dernekleri ve birlikleri bir araya geldi.

Fuarın en dikkat çekici noktalarından birisi olan Mensis Enerji'nin standı, sektörün lider firmaları ve temsilcileri tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edildi. Şirketin faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme ve sunumlarının yapıldığı standta çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladıklarını ve eneji dolu bir fuar geçirdiklerini belirten Mensis Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah ATALAY, fuar boyunca sektör paydaşlarının göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Fuarın ikinci günü düzenlenen “Marka Görüşmeleri” oturumuna katılarak enerji sektörünün geleceğine ilişkin bir sunum da gerçekleştiren ATALAY, "Bir fuarı daha başarıyla tamamlamanın kıvancını yaşıyoruz. Fuarda sektörümüzün önde gelen firmaları ve temsilcileriyle bir araya gelerek yeni yatırımlarımızı ve ürün portföyümüzü tanıtma fırsatı bulduk. Ekibimiz, katılımcılara ve ziyaretçilere şirketimizin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, sektör profesyonelleriyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaretçilerimizle solar çözümlerimizi ve ürünlerimizi paylaşmak bize büyük bir mutluluk verdi. 16'ncı Uluslararası SolarEX İstanbul Fuarı süresince standımıza yoğun ilgili gösteren tüm kıymetli sektör paydaşlarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür eder, bir sonraki fuarımızda görüşmek üzere mutlu bayramlar dilerim." dedi.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: mensis enerji, abdullah atalay, enerji, solarex, solar
Yorumlar
Haber Yazılımı