Muhammed Cahit Şirin TFS Akaryakıt Genel Müdürlüğüne Atandı
Haber
12 Eylül 2023 - Salı 22:52 Bu haber 9901 kez okundu
 
Muhammed Cahit Şirin TFS Akaryakıt Genel Müdürlüğüne Atandı
PETROL Haberi
Muhammed Cahit Şirin TFS Akaryakıt Genel Müdürlüğüne Atandı

Türkiye’nin lider jet yakıtı şirketi TFS Akaryakıt Hizmetleri A.Ş. üst yönetiminde bir atama gerçekleştirildi. Şirketin İkmal ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Sayın Muhammed Cahit ŞİRİN Genel Müdürlük görevine atandı.

Özel Sektör ve Kamu Sektörü Tecrübesi
 
Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Muhammed Cahit ŞİRİN, Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne’da MBA eğitimine devam etmektedir.
 
İş hayatına Ford Otosan Gölcük fabrikasında İthal İkmal bölümünde Uzman olarak başlayan ŞİRİN, kariyerine BP’de önce Tedarik Zinciri Uzmanı, bunu takiben de Türkiye ve Hazar Bölgesi Projeler Müdürü olarak devam etmiştir. BP sonrası Abbott’ta DTP Müdürü olarak çalışmış olan ŞİRİN, 2018 yılında özel sektörden kamu sektörüne geçerek TÜİK’te sırasıyla Danışman, Başkan Yardımcısı ve TÜİK Başkanı görevlerinde bulunmuştur. TÜİK sonrası Ticaret Bakanlığı’nda Bakan Danışmanı olarak görev alan ŞİRİN, iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.
 
Evli ve bir çocuk babası olan ŞİRİN, 2022 yılı Temmuz ayından bugüne sürdürdüğü TFS İkmal ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı pozisyonundan sonra 1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle TFS Genel Müdürü görevine gelmiştir. 
 
“Büyüyen Türk Havacılık Sektörünün stratejik ortağı olarak TFS, önemini yeni dönemde de artırmaya devam edecek.“
 
Kuruluşundan bugüne büyüme trendini koruyan TFS, operasyonel mükemmellik ve entegre yakıt ikmal depolama tesislerinin kapasitesi ile dünya çapında bir operasyon olmaya devam ediyor. Genel Müdür Cahit ŞİRİN şirketin geleceğiyle ilgili olarak “Yeni dönemde de Türk havacılığının küresel hedefleriyle tam uyum içerisinde hamlelerimizi sürdüreceğiz ve operasyonel mükemmelliği olmazsa olmazımız olarak işimizin merkezinde tutmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: tsf akaryakıt, petroli muhammet cahit şirin
Yorumlar
Haber Yazılımı