VEDAŞ Minik Kalpleri Isıttı
Haber
29 Aralık 2022 - Perşembe 00:10 Bu haber 11828 kez okundu
 
VEDAŞ Minik Kalpleri Isıttı
GÜNDEM Haberi
VEDAŞ Minik Kalpleri Isıttı

Her Mevsim Tebessüm sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy ve mezra okullarında eğitim gören öğrencilere kışlık elbise hediye eden VEDAŞ, bu kez de Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Değirmensuyu ve Üçtepe köylerindeki öğrencilerle buluştu.

VEDAŞ, “Her Mevsim Tebessüm” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinin köy ve mezralarında eğitim gören küçük kardeşlerini ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Minik yüzlerde gülümseme eksik olmasın düşüncesiyle her mevsim tebessüm sosyal sorumluluk projesini sürdürdüklerini ifade eden VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar; “Şirketimiz, uzun bir süredir köy ve mezra okullarında eğitim gören öğrencilerimizle buluşuyor. Bizler de bugün sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Bulanık ilçemize bağlı Değirmensuyu ve Üçtepe köylerimizde eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret ederek kendilerine mont ve bot gibi kışlık elbise hediyelerimizi sunduk. Her biri pırıl pırıl, yaşam ve enerji dolu küçük kardeşlerimizin yüzlerinde tebessüm olmaya çalıştık. İşimiz gereği yaşamın her anını aydınlatmak için sürekli sahadayız. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında yaptığımız bu tip ziyaretlerde de bizler enerji doluyoruz. Bana ve ekibime, öğrencilerimizle buluşma fırsatı veren Bulanık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Metin Aral Bey’e bu vesileyle teşekkür ederim. Ayrıca okul müdürlerimize ve kıymetli öğretmenlerimize de güzel ev sahipliği için ayrıca şükranlarımı sunarım.” dedi.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Bulanık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Aral “Sosyal sorumluluk hassasiyetiyle köy ve mezra okullarımızda eğitim gören öğrencilerimizle buluşan VEDAŞ ailesine gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: vedaş, muş, elektrik, sosyal sorumluluk
Yorumlar
Haber Yazılımı