Voltrun EV Charge Show’da Yerini Aldı
Haber
24 Ekim 2022 - Pazartesi 14:26 Bu haber 10958 kez okundu
 
Voltrun EV Charge Show’da Yerini Aldı
ENERJİ Haberi
Voltrun EV Charge Show’da Yerini Aldı

Elektrikli araç şarj çözümleri alanında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Zebra Elektronik, Voltrun markası ile 26-27-28 Ekim 2022 tarihleri arasında EV Charge Show  Elektrikli Araç Şarj Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarına katılacak.

Sıfır Emisyon ve Sürdürülebilir Dünya hedefi ile faaliyetlerini sürdüren Zebra Elektronik, Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek olan EV Charge Show Elektrikli Araç Şarj Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarında yerini aldı. Birçok ulusal ve uluslararası firmanın katılacağı EV Charge Show’da Voltrun markası ile yer alacak olan Zebra Elektronik yeni ürünlerini tanıtacak.  Fosil yakıtlı araçların günümüzdeki çevresel ve ekonomik etkileri düşünüldüğünde, elektrikli araçlar çağın ihtiyacı olarak görülmekte ve geleceğin ulaşım sektörünün belirleyicisi olacaktır.Zebra Elektronik’te kurulduğu günden bugüne dünyadaki gelişmeleri ve değişmeleri anlık takip etmekte, AR-GE ve Üretim çalışmalarını bu yönde sürdürmektedir.

Voltrun markası ile şarj ağı operatörlüğü ve istasyon ağı yönetim yazılım hizmetleri sunan Zebra Elektronik, sunmuş olduğu uçtan uca mobilite çözümleri ile elektrikli araçların yaygınlaşmasını ve uygun maliyetler ile kullanılmasını yaygınlaştırmak adına çalışmalar yapmaktadır.

Zebra Elektronik EV Charge Show’da yeni ürünlerini görücüye çıkaracak.

E-Mobilite çözümleri alanında birçok ilki gerçekleştiren Zebra Elektronik, EV Charge Show Elektrikli Araç Şarj Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarında son teknoloji AC ve DC (Hızlı) şarj üniteleri  ve Ezoperator yazılım platformunu görücüye çıkaracak. Farklı tasarımları ve teknik özellikleri ile tüketicilerin beğenisine sunulacak ürünler, elektrikli araç şarj istasyonu ve yazılımları ile birçok konuya açıklık getirecek. Elektrikli araçların yaygınlaşması ile zaman ve ekonomik açıdan büyük tasarruf sağlayacak olan DC Hızlı Şarj Üniteleri Fuar’ın ilgi odağı olacak.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: voltrun, enerji, elektrikli araç
Yorumlar
Haber Yazılımı