Xylem Madencilik Türkiye Fuarı’nda
Haber
16 Aralık 2022 - Cuma 11:27 Bu haber 18662 kez okundu
 
Xylem Madencilik Türkiye Fuarı’nda
MADEN Haberi
Xylem Madencilik Türkiye Fuarı’nda

Xylem Türkiye, 15-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan Maden Türkiye Fuarı’nda madencilik sektörünün hizmetine sunduğu ürün ve çözümleri tanıtacak.

Madencilik operasyonları için kapsamlı, sağlam, güvenilir çözümler sunan ve yüksek kaliteli ekipmanlar tasarlayan Xylem, sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan Maden Türkiye Fuarı’na katılıyor. Şirket 15-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikte sektörün hizmetine sunduğu verimlilik ve süreklilik odaklı ürünlerini tanıtacak.

Madencilik sektörünün güçlü bir çözüm ortağı konumunda bulunan Xylem, suyun döngüsünde kullanılan birçok markayı bünyesinde barındırıyor, dolayısıyla da madenlere su tedarikinden, drenaja, proses pompalarından hidrofor sistemlerine, arıtmaya ve yangın pompalarından ölçümleme cihazlarına kadar sektörde kabul görmüş pek çok ürünüyle hizmet veriyor. Şirket; su yönetiminin doğru bir şekilde yapılmasını sağlayarak madencilik operasyonlarının çok daha verimli ve sürdürülebilir bir biçimde gerçekleşmesine yardımcı oluyor.

Yeni nesil drenaj pompası BIBO ALPHA’yı tanıtacak

30’un üzerinde her biri kendi alanında lider markası bulunan Xylem fuar boyunca madencilik sektörü tarafından en çok bilinen Flygt, Godwin, Lowara, Goulds Water Technology markaları ile birlikte analitik ürün portföyü ile WTW; arıtma çözümleri ile Leopold, Sanitaire, Wedeco gibi üst düzey çözüm sunan markalarıyla müşterilerinin karşısında olacak. Xylem fuarda ayrıca hayata geçirdiği yeni nesil drenaj pompasını sektör temsilcilerine tanıtacak. Dünyanın ilk akıllı drenaj pompası konumunda bulunan BIBO ALPHA, IE4 enerji sınıfına mensup. Geleneksel 2 kW’tan 10 kW’a kadar olan çamurlu su pompalarının yerine kullanılabilecek tek pompa olma özelliği taşıyan BIBO ALPHA’nın birçok çalışma noktasında kendi devrini ayarlayabilme ve çeşitli basınç ve debi noktalarında otomatik olarak sisteme uyum sağlayabilme gibi yenilikleri Maden Türkiye Fuarı’nda anlatılacak.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: Madencilik Türkiye Fuarı, Maden, Enerji, Xylem
Yorumlar
Haber Yazılımı