Reklamı Geç
HABER DETAY
IKONIC Elektrikli Bisiklet, Sürdürülebilir Ulaşımın Yeni Yüzü
18 Ağustos 2023 - Cuma 17:15
18177 defa okunmuş.
Elektrikli Araç

IKAR Holdings, sürdürülebilir ulaşım alanında önemli bir adım daha attı. Öncü teknoloji firması IKONIC MOBILITY, yepyeni elektrikli bisiklet modelleriyle karşınızda. Bu yeni nesil modeller, kullanıcılara çevre dostu, ekonomik ve hızlı bir ulaşım seçeneği sunmayı hedefliyor.

Yeni nesil elektrikli bisikletler, gelişmiş motor teknolojileri sayesinde sadece pedal çevirme gücünü desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılara esneklik sağlayan farklı sürüş modlarına da sahip. Bu sayede kullanıcılar, ihtiyaçlarına göre güç seviyesini ve hızı ayarlayarak konforlu bir sürüş deneyimi yaşayabilecekler.

IKONIC MOBILITY başkanı Orkun İbak, "Bu yeni modelimizle, insanların günlük ulaşımlarını çevre dostu bir şekilde gerçekleştirmelerini hedefliyoruz. Elektrikli bisikletler, trafik sıkışıklığını azaltmak, hava kirliliğini en aza indirmek ve sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmek adına harika bir seçenek sunuyor" dedi.

Yeni  nesil modeller şık tasarımları ve güçlü batarya ömürleri ile öne plana çıkıyor. Uzun mesafeleri kolayca kat edebilme ve şarj süreleri arasındaki dengeyi sağlama amacıyla geliştirilen bu batarya teknolojisi, kullanıcılara güvenilir bir ulaşım seçeneği sunuyor.

IKAR Holdings ve IBAK Teknoloji tarafından İngiltere’de kurulan IKONIC MOBILITY smart city teknolojileri, elektrikli bisiklet kullanıcılarına özel bir de mobil uygulama geliştirmiş, IOS ve Android mağazalarından indirilebilen uygulama sayesinde en yakın şarj  ve park istasyonlarına kolayca ulaşılabiliyor.

Akıllı Park İstasyonuna teslim edilen IKONIC Bisikletlerinin öncelikle sisteme ait olup olmadığı tespit ediliyor,  güvenlik kilidinin aktive olmasının ardından, Bisiklet üzerindeki batarya verileri analiz ediliyor ve Bisiklet bataryasının şarja ihtiyacı var ise şarj ünitesi şarj etmeye başlıyor, aksi taktirde şarj voltajı verilmiyor.

Bu haberin tüm hakları enerjimagazin.com'a aittir.
Aktif Link verilerek veya açık kaynak gösterilerek kullanılabilir.

Editör:Mert Ciğerli Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.