Reklamı Geç
HABER DETAY
www.enerjimagazin.com'un da ''Yolu Açık Olsun..''....Enerji Sektörünün Gözü Aydın..
20 Ocak 2013 - Pazar 12:54
2960 defa okunmuş.

www.haberelektrik.com portalı ile yaklaşık beş yıldır enerji sektörünün nabzını elinde tutan Enformasyon Medya Grubu yayınlarına bir kardeş daha katıldı. www.enerjimagazin.com ....

1984 yılında ANiMAL Hayvancılık Dergisi ile yayın hayatına başlayan ENFORMASYON MEDYA Grubu sırası ile sektörlerde ilk olacak dergileri yayınlayarak bugünlere gelmiştir.

ENFORMASYON MEDYA GRUBU Geride Bıraktığı 27 Yıl içersinde “ ANiMAL HAYVANCILIK DERGiSi, SU ÜRÜNLERi DERGiSi, FLORA ÇEVRE DERGiSi ,EVCiL PET DERGiSi, HAYVANCILIK DÜNYASI DERGiSi, TARIM DÜNYASI DERGiSi , WiNDOOR PVC DERGiSi , MUTFAK DERGiSi , ELEKTRiK ELEKTRONiK DERGiSi, KABLO DÜNYASI DERGiSi , VETERiNER MARKET DERGiSi, ZiRVE GAZETESi ve The BARLiFE DERGiSi ' ni “ yayınlamıştır. Halen “ANiMAL Hayvancılık Dergisi, VETERiNER Market Dergisi, ELEKTRiK Elektronik Dergisi , KABLO Dünyası Dergisi ve The BARLiFE Dergisi” grubun bünyesinde yayın hayatını sürdürmektedir.

İşitsel Medyada ise 12 yıl boyunca “RADYO TEMPO , Radyo Dinamo ve Radyo Mydonose” gibi radyo istasyonlarını da bünyesinde barındıran  ENFORMASYON MEDYA GRUBU sanal iletişim dünyasında da varlığını iddialı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor..
"www.hayvancilikhaber.com" ," www.haberelektrik.com ", " www.barlifehaber.com " “www.veteriner.com.tr”, “ www.animaliapoint.com”, “www.hayvancilik.tv”, “ www.turizmturk.tv “, “www.airturk.tv”  ,”www.jetsethaber.com”,” www.enerjitv.tv”  gibi haber portalları ve internet televizyonlarıyla elektronik yayıncılıkta da iddiasını sürdüren Enformasyon Medya Grubu şimdi de yayın dünyasına kazandırdığı www.enerjimagazin.com portalı ile enerji sektöründe iddialı yayıncılık çıtasını iyice yukarılara kadar taşıyor.  

Enerji Sektörünün en güncel haberlerini bulabileceğiniz www.enerjimagazin.com Haber sitemizi sosyal medyada ise Facebook : www.facebook.com/Enerjimagazin Twitter : https://www.twitter.com/enerjimagazin2  linklerini tıklayarak takip edebilirsiniz.

YOLU AÇIK OLSUN..

 

 


Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.