Alkışlar Aras EDAŞ Ekiplerine
Haber
30 Kasım 2022 - Çarşamba 11:35 Bu haber 12481 kez okundu
 
Alkışlar Aras EDAŞ Ekiplerine
Kafası Şişeye Sıkışan Köpeği Aras Elektrik Ekipleri Kurtardı
GÜNDEM Haberi
Alkışlar Aras EDAŞ Ekiplerine

Doğuda 7 il, 58 ilçeye elektrik dağıtım hizmeti veren Aras Elektrik, sadece müşterilerine değil; sorumluluk alanındaki her canlıya önem gösteriyor.

Ardahan’ın Göle ilçesinde geçtiğimiz günlerde çalışma yapan Aras Elektrik ekipleri, bir köpeğin garip hareketler yaparak etrafında döndüğünü fark etti. Kafasını plastik bir şişeye sıkıştırmış ve kurtulmaya çalışan köpeği önce sakinleştiren ekipler, araçlarında bulunan takım çantasındaki demir kesme makası ile ölmek üzere olan sokak köpeğini kurtardılar.

Köpeğin zarar görmemesi için büyük çaba gösteren Aras EDAŞ personelinin uğraşını gören vatandaşlar,  alkışlarla ekipleri tebrik ettiler.

Her Canlının Yaşama Hakkı Var

Ekip çalışanları; “ Bizler 7/24 görevimizin başında vatandaşımızın kesintisiz enerji kullanması için mücadele ediyoruz. Şehir ve kırsal alanda verdiğimiz mücadele esnasında hayvan dostlarımızın zaman saman yardımına koşuyoruz. Bu bazen yaralanmış yaralı bir kuş, bazen bir at, bazen de bugün olduğu gibi sokak köpeği olabiliyor. Unutmayalım ki bu hayatı dünyada tek başımıza yaşamıyoruz. Yaşam hakkının kutsallığı her canlı için geçerlidir. Her canlının hayatı bizim için kıymetlidir. Biz insanlık vazifemizi yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandılar.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: aras edaş, elektrik, ardahan
Yorumlar
Haber Yazılımı