Bakan Dönmez MMG Genel Başkanı Bülent Şen ve Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti
Haber
09 Ekim 2021 - Cumartesi 20:17 Bu haber 17815 kez okundu
 
Bakan Dönmez MMG Genel Başkanı Bülent Şen ve Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti
GÜNDEM Haberi
Bakan Dönmez MMG Genel Başkanı Bülent Şen ve Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent Şen ve Yönetim Kurulu Üyelerini İstanbul'daki çalışma ofisinde kabul etti. Kabullerinden dolayı teşekkür eden Şen, Bakan Dönmez'e MMG'nin yeni dönemdeki faaliyetleri ile MMG tarafından Kars Ani’de başlatılan ve Türkiye ve dünyada pek çok şehirde gerçekleştirilmesi planlanan “İslam Şehirleri-Kadim Anadolu” etkinliği hakkında bilgi verdi.

MMG'den ziyarete ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Mimar ve Mühendisler Grubu Yönetim Kurulu Üyelerini İstanbul’daki makamında kabul etti. Görüşmede MMG Genel Başkanı Bülent Şen, Yönetim Kurulu Üyelerini kabullerinden dolayı öncelikle Sayın Bakanımıza teşekkürlerini iletti. Ardından teşkilatlanma çalışmalarından, yurtdışı şubeleşmeden ve ülkemizin tüm illerinde temsilcilik açma hedeflerinden bahsetti. Yine MMG olarak Kars Ani’de başlatılan ve Türkiye ve dünyada pek çok şehirde gerçekleştirilmesi planlanan “İslam Şehirleri-Kadim Anadolu” etkinliği hakkında bilgi verdi. Son olarak ÜNİ MMG, MMG Akademi ve MMG’nin diğer komisyonları ve çalışma gruplarının faaliyetlerini aktardı."

Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'f mmgorgtr mmgorgtr MIMIG G® M Mimar Mü 1996 mmgorgtr mmg. mmg.org.tr' görseli olabilir

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: bülent şen, fatih dönmez, enerji, mmg,
Yorumlar
Haber Yazılımı