Bülent Şen Elazığ'da Öğrencilerle Buluştu
Haber
21 Ekim 2022 - Cuma 23:59 Bu haber 9615 kez okundu
 
Bülent Şen Elazığ'da Öğrencilerle Buluştu
ENERJİ Haberi
Bülent Şen Elazığ'da Öğrencilerle Buluştu

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent Şen, Elazığ Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Bahaeddin Ögel Konferans Salonunda düzenlenen “Enerji Sektöründe Kariyer Fırsatı” başlıklı konferansta öğrencilerle buluştu.

Resim

MMG Genel Başkanı Bülent Şen, Elazığ Fırat Üniversitesi kariyer merkezi tarafından organize edilen “Enerji Sektöründe Kariyer Fırsatı” başlıklı konferansa katılmak ve bazı temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gitti.

Resim

Şen, öğrencilerle buluşması öncesinde beraberindeki heyetle birlikte Elazığ Valisi Ömer Toraman ve TEİAŞ Elazığ 13. Bölge Müdürü Ahmet Saraç’ı ziyaret etti. Şen'in, Saraç'ı ziyareti sırasında, EÜAŞ Eski Genel Müdürleri Halil ALIŞ ile Önder Piyade de kendisine eşlik etti. Şen, MMG Elazığ Şubesi üyeleri ile de bir araya geldi.

Resim

Elazığ Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Bahaeddin Ögel Konferans Salonunda öğrencilerle buluşan Şen, yoğun ilgiyle karşılandı. Şen, Enerji sektöründeki gelişmelerin yanı sıra kariyer fırsatları hakkında da aydınlatıcı bilgiler verdi.

Resim

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: mmg, elazığ, bülent şen, enerji, teiaş
Yorumlar
Haber Yazılımı