ELİN, KEHUA TECH Solar İnvertörleri’nin Türkiye Tek Yetkili Distribütörü Oldu!
Haber
26 Ocak 2023 - Perşembe 13:37 Bu haber 10740 kez okundu
 
ELİN, KEHUA TECH Solar İnvertörleri’nin Türkiye Tek Yetkili Distribütörü Oldu!
YENİLENEBİLİR Haberi
ELİN, KEHUA TECH Solar İnvertörleri’nin Türkiye Tek Yetkili Distribütörü Oldu!

“Enerji Elin’de” diyerek büyümesini sürdüren ELİN ve global pazarın en önemli güç elektroniği üreticilerinden KEHUA TECH, Solar İnvertör satış-pazarlama faaliyetlerini kapsayan bir iş birliği için sözleşme imzaladı. Bu sözleşme ile ELİN aynı zamanda "KEHUA" marka solar invertörlerin Türkiye tek yetkili servis partneri olarak müşterilerine satış sonrası süreçlerde de hizmet verecek.

“SOLAR İNVERTÖR”DE DOĞRU SEÇİMLER ÖNEMLİ!

ELİN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Murat Karakeçili,ELİN olarak, mevcut 2500MW/yıl kapasitesindeki PV Modül fabrikamız ile Türkiye pazarının en önemli üreticilerinden birisi olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Türkiye’ye katma değer sağlamaya devam ederken bir yandan “Akıllı Enerji Yönetim Sistemleri” ile yenilenebilir enerji sistemlerinde “360 derece Yüksek Enerji Verimliliği” sağlamak üzere ileri teknolojiyi de ülkemize getiriyoruz. Ankara ASO2 OSB’de 750MW/yıl kapasiteli ek PV Modül fabrikamızı da Mart 2023’de faaliyete geçiriyoruz. 2022 yılında sektöre en çok panel tedariği sunan firma olmayı başardık. 2023 yılında da yine kendimizi geliştirerek üretmeye devam eden, yatırım yapan ve ülke ekonomisine güç katan bir ELİN olacağız” diyerek tam bu noktada KEHUA ile Solar İnvertör alanında yaptıkları bu stratejik iş ortaklığının ELİN olarak yenilenebilir enerjiye verdiğimiz önemin bir kanıtı olduğuna dikkat çekti.

“STRATEJİK VE UZUN SOLUKLU BİR İŞ ORTAKLIĞI OLACAK”

KEHUA TECH Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ms. Sunny Xu ise “Türkiye pazarı her zaman KEHUA için önemli ve stratejik bir konuma sahipti. Doğru bir yapılanma ile Türkiye pazarında yer almak istiyorduk. “ELİN” bizlere çok profesyonel ve heyecan verici bir iş modeli sundu ve biz bu heyecan ile Türkiye pazarına giriş için doğru zamanın geldiğine inandık. Bu stratejik ve uzun soluklu iş ortaklığı bizleri çok heyecanlandırıyor. Her geçen gün ortaklığımızın kapsamını büyüterek işbirliğimizde ilerleyeceğimize inanıyoruz” dedi.

“ENERJİ DEPOLAMA İNVERTÖR” PORTFÖYÜ İLE DÜNYA DEVİ!

22 yıldır Çin’in 1 numaralı UPS üreticisi olma başarısını bir marka olan KEHUA TECH, Rüzgar Enerjisi ve Güneş Enerjisinden elektrik üretimi iş kollarında kullanılmak üzere “İnvertör” üretiminde de dünyanın sayılı markaları arasında yerini aldı. Özellikle “Enerji Depolama İnvertör” portföyü ile de Dünya’nın en önde gelen üreticilerinden birisi olan KEHUA TECH, Ticari ve Endüstriyel Tesis ve Arazi tipi projeler için hem dizi hem de merkezi solar invertör çözümlerinden, Enerji depolama sistemleri için kullanılan çift yönlü enerji akışına olanak sağlayan invertörlere ve de anahtar teslim depolama sistemleri çözümleri ile oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: elin enerji, elektrik, solar
Yorumlar
Haber Yazılımı