TEDAŞ Genel Müdürü Halil ibrahim LEVENTOÄžLU’nun Baba Acısı
Haber
14 Mayıs 2017 - Pazar 16:13 Bu haber 4324 kez okundu
 
TEDAŞ Genel Müdürü Halil ibrahim LEVENTOÄžLU’nun Baba Acısı
- Haberi
TEDAŞ Genel Müdürü Halil ibrahim LEVENTOÄžLU’nun Baba Acısı

Enerjimagazin-Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürü Halil ibrahim LEVENTOÄžLU’nun babası Halil LEVENTOÄžLU hayatını kaybetti. Merhum LEVENTOÄžLU’nun cenazesi istanbul'da bulunan Beşiktaş Merkez Sinanpaşa Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Kozlu Mezarlığında defnedildi.
Babasının Cenaze Namazını Kıldırdı
89 yaşında hayata veda eden Halil LEVENTOÄžLU için ikindi namazının ardından Beşiktaş Merkez Sinanpaşa Camii'nde cenaze töreni düzenledi.Cenaze namazı öncesi caminin avlusu dolup taşarken, taziyeleri kardeşleriyle birlikte kabul eden LEVENTOÄžLU, babasının Cenaze namazını da kıldırdı.
Bakan Albayrak'tan Taziye Telefonu ve Çelenk ÇiN'de bulunan ve cenazeye katılamayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Leventoğlu'na taziyelerini telefonla iletti. Cenazeye, bürokrat ve siyasi isimlerin yanı sıra bazı iş adamları da katılırken, başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak olmak üzere cenazeye çok sayıda Çelenk gönderildi. Cenazeye Yoğun Katılım
Cenazeye, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Türkiye Elektrik iletim A.Ş (TEiAŞ) Genel Müdürü Abdullah Atalay, TEMSAN Genel Müdürü ibrahim Toprak, TEDAŞ Genel Müdür Yardımcıları Orhan Gayretli, Mehmet Öztürk, Fatih Gökkaya ve Mustafa Taşdemir, TEDAŞ Daire başkanları, çok sayıda TEDAŞ Personeli, Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Yöneticileri, Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, Birlik Vakfı Bursa Şube Başkanı iş adamı Mustafa Bayraktar, Enformasyon Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Ciğerli, çeşitli Sendikaların yöneticileri" gibi isimler katıldı.
www.enerjimagazin.com ailesi olarak, Merhum Halil LEVENTOÄžLU’na Allah'tan rahmet,  kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz. Bu haberin tüm hakları www.enerjimagazin.com'a aittir.
Aktif Link verilerek veya açık kaynak gösterilerek kullanılabilir.
Kaynak: Editör:
Etiketler: TEDAŞ, Genel, Müdürü, Halil, ibrahim, LEVENTOÄžLU’nun, Baba, Acısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı