Türkiye’nin En Büyük Şirketi EPİAŞ Ödülünü Aldı
Haber
02 Ekim 2022 - Pazar 10:30 Bu haber 9760 kez okundu
 
Türkiye’nin En Büyük Şirketi EPİAŞ Ödülünü Aldı
Türkoğlu: “Çabalarımızın karşılığını görüyor olmak bizleri oldukça mutlu ediyor, Bu ödülü ani bir şekilde kaybettiğimiz Yazılım Geliştirme Müdürümüz Birol Karatay’a adıyorum.”
ENERJİ Haberi
Türkiye’nin En Büyük Şirketi EPİAŞ Ödülünü Aldı

Türkiye’nin en büyük şirketlerinin açıklandığı Fortune 500 listesinde geçen yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye’nin en büyük şirketi EPİAŞ oldu. İstanbul’daki Conrad Otel’de düzenlenen ödül töreninde EPİAŞ adına ödülü Genel Müdür Ahmet Türkoğlu aldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Türkoğlu, Fortune 500 listesinde EPİAŞ’ın geçen seneki birinciliğini de hatırlatarak, “Bu yıl da Fortune 500 Türkiye’de birinci sırada yer almak, çabalarımızın karşılığını görüyor olmak tabi ki bizleri oldukça mutlu ediyor. Türkiye’nin enerji borsası olan Şirketimiz adına birincilik ödülünü almak üzere sizlerle birlikte burada olmak benim için önemli bir onur vesilesi. Başarılarımızda emeği olan tüm çalışanlarımıza, küresel vizyonumuzu gerçekleştirme yolunda bize büyük destek veren başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumumuza, hissedarlarımıza, katılımcılarımıza ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca, Cuma günü ani bir şekilde kaybettiğimiz Yazılım Geliştirme Müdürümüz Birol Karatay’ı da burada özellikle anmak istiyorum ve bu ödülü de ona adıyorum.” ifadelerini kullandı.

EPİAŞ’ın birinci olduğu Fortune 500 listesinde; TÜPRAŞ ikinci, THY ise üçüncü sırada yer aldı.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: epiaş, enerji, elektrik, fortune 500
Yorumlar
Haber Yazılımı