OEDAŞ Çalışanlarından Örnek Davranış
Haber
25 Ocak 2017 - Çarşamba 12:20 Bu haber 3779 kez okundu
 
OEDAŞ Çalışanlarından Örnek Davranış
DOĞAL GAZ Haberi
OEDAŞ Çalışanlarından Örnek Davranış

Enerjimagazin-Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) Genel Müdürlüğü'nün örnek Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyası”na Eskişehir’den start verildi.
OEDAŞ insan Kaynakları Müdürlüğü tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına OEDAŞ çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Eskişehir’den başlayan kampanya Afyonkarahisar Kütahya Bilecik ve Uşak illeri ile devam edecek. Kan bağışı öncesi sağlık formlarını doldurup doktor kontrolünden geçen OEDAŞ çalışanları, Eskişehir Kızılay şubesince şirket binalarına gelen aracın içerisinde kan bağışında bulundu. OEDAŞ Genel Müdürü Zafer TÜRÜT, “Kan bağışı, sağlıklı herkes için, kan hücreleri yenilenmesi açısından bir fırsat ve hayat kurtarması yönüyle de vatandaşlık görevidir.
OEDAŞ olarak yaptığımız Kan bağışı kampanyamız; şirketimizin elektrik dağıtımı hizmeti verdiği diğer illerimiz olan Afyonkarahisar Kütahya Bilecik ve Uşak illerimizde de devam edecek olup, kan bağışı konusuna dikkat çekmek ve toplumumuzda bu konuya ilişkin farkındalık yaratması açısından önem arz etmektedir ”dedi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: OEDAŞ, Çalışanlarından, Örnek, Davranış,
Yorumlar
Haber Yazılımı