VEDAŞ Çalışanları İftarda Buluştu
Haber
02 Nisan 2024 - Salı 16:49 Bu haber 2873 kez okundu
 
VEDAŞ Çalışanları İftarda Buluştu
GÜNDEM Haberi
VEDAŞ Çalışanları İftarda Buluştu

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren VEDAŞ, geleneksel iftar programlarında çalışanlarıyla buluştu.

VEDAŞ’ın hizmet sorumluluğunda olan dört il ve merkez ilçelerde gerçekleşen program hakkında bilgi veren Şirket Müdürü Fatih Talay; “Ramazan ayı süresince tüm çalışanlarımızın katılımıyla geleneksel iftar buluşmalarımızı gerçekleştirdik. Ramazan ayının bu güzel atmosferini ekibimizle aynı sofranın etrafında buluşarak birlikte yaşamaktan dolayı oldukça mutluyuz.” dedi.

İftar öncesi personele yönelik kısa bir konuşma yapan Talay şunları kaydetti; “Tüketicilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için tüm gücümüzle, ekip ruhuyla çalışıyoruz. Hizmetimizden doğan memnuniyeti sağlamak için büyük bir motivasyonla görev yapıyoruz. Biz, yaşamı aydınlatmak için görev yapan büyük bir aileyiz. Bugün iftar soframızda bu ailenin parçası olan siz kıymetli çalışma arkadaşlarımla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. İftarımıza katılarak birliktelik ve dayanışma ruhunu güçlendiren siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: vedaş, elektrik, iftar
Yorumlar
Haber Yazılımı