Biwatt TEHAD Üyelerine Elektrikli Araç Kiralamada Avantaj Sağlıyor
Haber
02 Şubat 2024 - Cuma 15:02 Bu haber 4478 kez okundu
 
Biwatt TEHAD Üyelerine Elektrikli Araç Kiralamada Avantaj Sağlıyor
Elektrikli Araç Haberi
Biwatt TEHAD Üyelerine Elektrikli Araç Kiralamada Avantaj Sağlıyor

Türkiye’nin ilk günlük elektrikli araç kiralama şirketi Biwatt, Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) ile özel bir iş birliğine imza attı. TEHAD üyeleri, Biwatt’ın zengin marka ve model çeşitliliğiyle öne çıkan filosundan kiralayacakları elektrikli araçlar için yüzde 35 fiyat avantajına sahip olacak.

Tunalar Topluluğu’nun yüzde 100 elektrikli araç kiralama markası Biwatt’ın Satış ve Operasyon Müdürü Nazlı Bayraktar,TEHAD üyelerine özel hayata geçirdiğimiz kampanya sayesinde alanında uzman dernek üyelerinin elektrikli araçlara erişimini kolaylaştırıyoruz. Dernek üyeleri marka ve model çeşitliliğiyle fark yaratan Biwatt filosundan diledikleri elektrikli aracı yüzde 35 fiyat avantajıyla kiralayarak ulaşım ihtiyaçlarını karşılarken, standart bir araç kiralamanın ötesinde müşterimize sunduğumuz eşssiz teknolojik deneyimi de tecrübe edebilecekler” dedi.

Ulaşımın elektrikli olması vizyonuyla hareket ettiklerini belirten TEHAD Yönetim Kurulu Başkanı Berkan Bayram, Amacımız ülkemizin enerji konusunda dışa bağımlılığını azaltıcı yenilikçi yaklaşımlar sunmak. Bu minvalde farkındalığın ve sürdürülebilir rekabetin gücünün artırılması konusunda çalışmalar yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri bu amaca giden yolda; kullanıcı, üretici ve girişimciyi destekler nitelikte. TEHAD olarak Biwatt ile yaptığımız iş birliği, daha fazla otomobil meraklısının elektrikli otomobil ile buluşmasına ön ayak olacak. Yerli otomobil Togg’un da Biwatt filosuna katılmış olmasıyla, tüketici beğenisi ve yöneliminin de bu alana kayacağını düşünüyorum. ” dedi.

Biwatt ile Hızlı ve Kolay Kiralama
Çevreye duyarlı çözümler arayanlar Biwatt web üzerinden hızlı ve kolay kiralama yapabiliyor. Zengin marka ve model çeşitliliğiyle elektrikli sürüşü günlük kiralamayla daha hızlı yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Biwatt, yalnızca fiyat ve model ile değil, zamanın ruhunu yakalayan teknolojik yenilikler ile de hizmet veriyor.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: biwatt, tehad, enerji, elektrik
Yorumlar
Haber Yazılımı