TREDAŞ Bayrama Hazır
Haber
05 Nisan 2024 - Cuma 17:57 Bu haber 1640 kez okundu
 
TREDAŞ Bayrama Hazır
ELEKTRİK Haberi
TREDAŞ Bayrama Hazır

Trakya Bölgesi’nde üç ilde, 20 bin kilometrekare alanda, yaklaşık 1,3 milyondan fazla aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren TREDAŞ, Ramazan Bayramı’nda tüketicilerin enerji konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması için sahadaki ekiplerini güçlendirdi.  467 arıza onarım ve bakım personeli ve 116 araç, bayram boyunca 7 gün 24 saat esası ile sahada olacak.

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde, 1.3 milyondan fazla aboneye, elektrik dağıtım hizmeti sunan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), hizmet bölgesinde Ramazan Bayramı boyunca enerji sıkıntısı yaşanmaması için önleyici bakım ve onarım çalışmaları yaparken sahadaki ekip ve araç sayısını da artırdı.

Olası arızalara hızla müdahale edebilmek için teknik personel sayısında artışa giden TREDAŞ, 467 arıza onarım bakım personeli ve 116 araç ile Ramazan Bayramı’nda da kesintisiz enerji için 7 gün 24 saat esaslı çalışmalarına devam edecek. Yine bayram süresince Trakya genelinde acil durumlarda kullanılmak üzere 51 jeneratör, 5 mobil trafo, 6 kablo test aracı ve 4 İnsansız Hava Aracı (İHA) hazır bulunduracak şirket, böylece enerji ile ilgili yaşanabilecek olası orunları en kısa sürede çözüme kavuşturmayı hedefliyor.

YAPAY ZEKÂ TREDAŞ ENERJİK, TÜKETİCİLERİN TALEPLERİNİ ANLIK DİNLEYECEK

TREDAŞ’ın bütünleşik anlamda sektöründe ilk olma özelliği taşıyan “Operasyon Merkezi” de bayram boyunca elektrik şebekeleri uzaktan kontrol ederek sahadaki ekiplerin çalışmaları anlık takip etmeye devam edecek. Bu sayede herhangi bir arıza ve kesinti durumunda dakikalar gibi kısa bir sürede olaya müdahale edilerek sorunun giderilmesi sağlanacak.

Bu arada planlı kesinti haricinde arıza durumlarında müşteriler için iletişim kanallarını da güçlendiren TREDAŞ, 186 Çağrı Merkezi, web sitesi, yapay zekâ TREDAŞ Enerjik üzerinden müşterilerinin taleplerini anlık olarak dinleyecek.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: tredaş, bayram, elektrik
Yorumlar
Haber Yazılımı